Вінниця
19.03.2024
-0.03° C
Вгору

Вперше у Вінниці розпочали роботу безкоштовні курси з основ графічного дизайну

Учора, 2 лютого, у приміщенні креативного простору “Level 80” відбулось перше практичне заняття з основ графічного дизайну. Організатори заходу відділ молодіжної політики ВМР, Вінницька молодіжна рада та ГО “Дівчата”. Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак, то молодь сама ініціювала даний курс, оскільки їм пропонувалось кілька тематичних курсів, але саме «Основи графічного дизайну» обрали учасники. «Спочатку планувалось набрати одну групу, але виявилась велика кількість охочих, тому прийняли рішення зробити дві групи. Програма курсу триватиме місяць, під час якого учасники заходу зможуть дізнатись: теорії поєднання кольорів і побудові логотипів, структурі візуалу, створенню й оформленню бази для інстаграм акаунту тощо», – каже Юлія Мончак.

24 учасники, а саме новачки без досвіду або початківці, матимуть постійну підтримку куратора, цікаві домашні завдання з реального життя та розгорнуті фідбеки, які не дадуть покинути почате на півдорозі.

Як зазначила учасниця курсу Олена Стоцька, вона без вагань вирішила взяти участь у цьому курсі, оскільки це цікава професія, і досить прибуткова. «Мені подобається, що ти не прикований до місця, і можеш працювати віддалено, незалежно від того, в якому куточку країни перебуваєш. Очікую дізнатись багато нового, і сподіваюсь в мене все вийде», – каже вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin