Вінниця
25.10.2024
13.39° C
Вгору

Побили знайомого, вивезли у поле та залишили помирати: у Гайсинському районі затримали двох чоловіків

У Гайсинському районі поліція затримала двох чоловіків, підозрюваних у побитті знайомого, якого вони вивезли у поле та залишили помирати.

Про це повідомляє поліція Вінниччини

Намагаючись приховати свою причетність до побиття, затримані вивезли травмованого, але ще живого чоловіка за межі села і залишили його там. Через кілька годин потерпілий помер від великої втрати крові та больового шоку.
Зловмисникам повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу на період досудового розслідування.
Чоловіки спільно розпивали спритне біля магазину і потерпілий взяв автомобіль старшого із них, щоб поїхати додому. Він не впорався з керуванням та пошкодив легковик, за що підозрювані почали його бити. Щоб не привертати увагу оточуючих, фігуранти вирішили вивезти свого знайомого за межі села. Затягуючи чоловіка до автомобіля 44-річного затриманого, зловмисники травмували дверцятами його ногу, внаслідок чого почалась сильна кровотеча.На зображенні може бути: трава та деревоНа зображенні може бути: фургон, автомобіль та текстНа зображенні може бути: трава
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin