Вінниця
20.10.2024
5.61° C
Вгору

Горіли будинки та машина: на Вінниччині ліквідували 8 пожеж (Фото)

Минулої доби підрозділи ДСНС Вінниччини ліквідували 8 пожеж, з яких 6 сталися на території приватних домоволодінь.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

У селі Мервинці Бабчинецької громади та в Комаргороді Томашпільської громади житлові будинки загорілися через необережність під час куріння. У селі Подільське Немирівської громади пожежу спричинили порушення правил пожежної безпеки під час використання пічного опалення.

Ще три загоряння вчора ліквідували бійці ДСНС в господарчих спорудах с.Чаульське Немирівської громади, селищі Літин та у Вінниці.

Також у м. Погребище надзвичайники ліквідували загоряння легкового автомобіля, яке сталося через розгерметизацію паливної системи.

Ще одну пожежу в ніч на сьогодні загасили рятувальники на території одного з приватних господарств Жмеринської громади, де зайнялося в одній із будівель через коротке замикання електромережі.

На щастя, під час цих пожеж ніхто з людей не постраждав.

ДСНС вкотре нагадує про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Будьте уважні та обережні з джерелами відкритого вогню. У разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події важливо негайно повідомте про це надзвичайників за номером 101.На зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: 1 особа, автомобіль та вогоньНа зображенні може бути: вогонь та текстНа зображенні може бути: освітлення та вогоньНа зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: 1 особа, освітлення, вогонь та текстНа зображенні може бути: 1 особа, вогонь та текстНа зображенні може бути: 1 особа

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin