Вінниця
07.10.2024
13.4° C
Вгору

На Вінниччині чоловік вбив пенсіонерку та 10 років переховувався від поліції: подробиці

За інформацією ГУНП у Вінницькій області зловмисник обдурив жінку й попросився до неї переночувати, поки полагодять його авто. Фігурант зв’язав пенсіонерку скотчем, побив її та залишив помирати. Тим часом викрав усі заощадження з будинку потерпілої. Фігурант втік з території Вінниччини та переховувався від правоохоронців протягом 10 років.

Нагадаємо, подія трапилася у вересні 2013 року в Гайсинському районі. 

“Проведена на місці злочину робота оперативників, слідчих та криміналістів дала змогу відразу довести причетність до злочину 48-річного уродженця Тернопільської області. Відомо, що підозрюваний постійно змінював місця проживання, свої анкетні дані та користувався чужими документами. На підставі зібраних слідством доказів Немирівський суд першої інстанції визнав фігуранта винуватим у вчиненні двох злочинів, передбачених ч. 2 ст. 115 (вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, й за сукупністю злочинів призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років із конфіскацією усього належного йому майна”, – йдеться у повідомленні поліції.

Вінницький апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Вінницька обласна прокуратура.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin