Вінниця
04.10.2024
18.75° C
Вгору

Стадницький старостинський округ долучився до Всесвітнього дня прибирання

У населених пунктах Стадницького старостинського округу в рамках Всесвітнього дня прибирання приведено в порядок місця загального користування. У Стадниці, Великих та Малих Крушлинцях облаштували клумби, парки та дитячі ігрові майданчики, а також території біля пам’ятників і обабіч проїзних частин.

Про це інформує Це Вінниця, друже, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Учасники акції висадили сезонні квіти, скосили траву, пообрізали кущі та дерева, прибрали сміття.

Як розповідає староста Стадницького старостинського округу Юлія Давидюк, небайдужі жителі населених пунктів та працівники старостату долучаються до акції уже другий рік поспіль.

“Я щиро дякую усім учасникам, які розуміють наскільки важливо підтримувати чистоту та порядок на території своїх населених пунктів. Було б добре, якби жителі наших населених пунктів активніше долучались до цього процесу: поприбирали, пообкошували траву та бур’яни, привели до ладу території навколо своїх присадибних ділянок, обрізали дерева, які заважають руху транспорту чи лініям електропередач”, – зазначила Юлія Давидюк.

За її словами, наступного тижня передзимове прибирання території також планують провести в Гавришівці. Тож староста звертається до жителів громади активно долучатися до цього заходу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin