Вінниця
04.10.2024
19.66° C
Вгору

У Вінниці водій під наркотиками влаштував перегони з патрульними і перекинув легковик

Сьогодні вночі, під час комендантської години, патрульні помітили автомобіль Hyundai Sonata на вулиці Стрілецькій. Інспектори подали сигнал про зупинку, але водій проігнорував його та продовжив рух. Він не реагував на вимоги зупинитися і грубо порушував правила дорожнього руху, намагаючись втекти.

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

На перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола та Івана Богуна порушник не впорався з керуванням та в’їхав у бордюр, унаслідок чого легковик перекинувся. У салоні автівки були водій та пасажир — вони не постраждали.
У керманича інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога він відмовився.
Під час складання адмінматеріалів пасажир почав висловлюватись нецензурною лайкою та не реагував на зауваження поліцейських. Інспектори затримали порушника та доставили до відділку.
На водія автомобіля Hyundai Sonata патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права, вчинене повторно протягом року), винесли постанову за ч. 2. ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.
На пасажира патрульні склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та винесли постанову за ч. 1 ст. 178 (Поява в громадському місці у п’яному вигляді) КУпАП.На зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: 1 особа, вулиця та текст
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin