Вінниця
01.10.2024
9.79° C
Вгору

Підземна їдальня 120 бригади з Вінниччини обурила мережу (фото та відео)

Український журналіст Костянтин Грубич показав польову їдальню вінницької бригади територіальної оборони біля білоруського кордону на північ Київщини. Користувачі мережі обурилися показовістю бліндажної споруди. 

Про це ведучий написав у Facebook.  

Грубич зазначив, що разом з кумою Наталкою Паракою потрапили в розташування підрозділу, щоб привітати друга Дмитра з днем народження і познайомитися із захисниками з 120 бригади ТРО.

“Нас не чекали у розташуванні частини. Тобто спеціально нічого не робили. Але у коментарях до мого ролика у тік-току з підземної їдальні понеслося: показуха, а на нулі не так тощо. Проявилася у всій красі нехороша гівняна риса українців: заздрість і невіра у хороше. Так от: дійсно, там, куди ми потрапили, не передова. Але кілька батальйонів 120 бригада територіальної оборони ЗСУ воюють саме на Сході, а тут, у поліських лісах, повертаються на реабілітацію, а інші їдуть на нуль. І тому умови прожиття там, де немає боєзіткнень, на переконання командира повинні бути максимально комфортними. Цей комфорт чоловіки і жінки, вчорашні цивільні, створюють собі власноруч. Що ми з Наталкою і побачили, і були приємно подивовані. А злим язикам – хай лишається їхнє що? Щось їхнє…” – написав Костянтин Грубич. 

Ролик про їдальню активно обговорюють у ТікТок. Під публікацією користувачі залишили понад 700 коментарів. Відео також поширилося у соціальній мережі X (Twitter), де спричинило жваві обговорення. 

Згодом журналіст видалив ролик.

Мережу обурила підземна їдальня 120 бригади з Вінниччини (Фото+Відео)

Мережу обурила підземна їдальня 120 бригади з Вінниччини (Фото+Відео)

Мережу обурила підземна їдальня 120 бригади з Вінниччини (Фото+Відео)

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin