Вінниця
20.09.2024
12.09° C
Вгору

У Вінниці пройде дитячий спортивний захід: дата та місце

В суботу, 7 вересня, о 15:30 у Вінниці проведуть змагання з бігу Vinnytsia Kids Race 2024, як повідомляється на сторінці Вінницької міської ради.
До участі запрошують дітей віком від 2 до 12 років. Захід відбудеться на стадіоні Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 у Центральному міському парку імені Леонтовича. Організатори спортивної події: комітет по фізичній культурі і спорту міської ради, ГО Air Fitness 365 та МДЮСШ № 1.

Учасників поділять на категорії: найменші – віком від 2 до 3 років – мають подолати дистанцію у 100 метрів; від 4 до 5 років – випробують свої сили на 200 метрах; 6-8 років – на 400 метрах, а віком 9-10 років – на 800 метрах. Найдовшу ж відстань пропонують пробігти учасникам 11-12 років – 1 200 метрів.

Організатори зазначають, що Vinnytsia Kids Race 2024 – проєкт, який дарує дітям крила.

Зі свого боку голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив, що кожна спортивна подія у нашій громаді спрямована на зміцнення здорової та непереможної нації.

«Важливо сьогодні розповідати й демонструвати нашим маленьким вінничанам та вінничанкам про здоровий спосіб життя. Залучати їх та всю сім’ю до фізичних навантажень, – каже Сергій Краєвський. – Тож, запрошуємо ваших діток взяти участь у цьому захопливому забігу, де кожен отримає медаль. Для когось вона буде першою у житті!»

Також організатори подбали про дозвілля дітей під час Vinnytsia Kids Race 2024. Хлопчики та дівчатка весело проведуть час із аніматорами, розважатимуться та насолоджуватимуться активним відпочинком на свіжому повітрі.

«Підтримка дітей у їхніх починаннях – це інвестиція в їхнє майбутнє. Ваша участь допоможе формувати здорові звички, розвивати впевненість у собі та ставати справжніми чемпіонами життя», – зазначають організатори заходу.

Для участі в забігу необхідно зареєструватись до 20 серпня за посиланням.

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin