Вінниця
19.09.2024
16.34° C
Вгору

У Вінниці дітки-переселенці відвідали центр розваг «Країна мрій»

Малеча, яка зараз відпочиває та оздоровлюється у таборі «ЯМаріуполь.Родина», побувала в розважальному центрі «Країна мрій».

Там дітки насолодилися різними видами активностей, спробували розвивальні майстер-класи, знайшли нових друзів та гралися у невимушеній атмосфері. Урізноманітнюють дозвілля для малечі відділ молодіжної політики спільно з центром підліткових клубів за місцем проживання «VinSmart», як пише Вінницька міська рада.

«Діти із задоволенням провели час і отримали багато позитивних емоцій. Вони обирали майбутні професії, проходили лабіринти та стрибали на батутах. А нам приємно спостерігати за тим, як вони відпочивають і посміхаються», – сказав директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак також зазначила, що такі заходи необхідні для всієї малечі.

«Ми працюємо, щоб підняти дітям настрій та подарувати більше щасливих спогадів, адже ці діти – це переселенці з Маріуполя, які знайшли притулок у різних регіонах України. Вони втратили домівки, рідних, звичний ритм життя і тепер намагаються почати все з початку на новому місці», – додала Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin