Вінниця
20.09.2024
13.47° C
Вгору

У Вінниці пасажирка напідпитку сіла за кермо BMW та поїхала, поки на водія складали протокол

Як пишуть у патрульній поліції Вінниччини, вчора ввечері, 11 серпня,  на лінію 102 надійшов виклик від небайдужих громадян про те, що водій автомобіля BMW 525, ймовірно, кермує напідпитку.

«Патрульні виявили та зупинили вказане авто на вулиці Князів Коріатовичів. У транспортному засобі, крім водія, була ще й пасажирка. Спілкуючись із кермувальником, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився пройти огляд за допомогою алкотестеру. Посвідчення водія порушник не мав, оскільки позбавлений права керування на 10 років за водіння в нетверезому стані. Під час складання адмінматеріалів, пасажирка, що теж мала ознаки алкогольного сп’яніння, сіла за кермо транспортного засобу порушника та залишила місце події», – йдеться у повідомленні.

Патрульні наздогнали жінку та зупинили. Жінка відмовилась від проходження огляду на стан сп’яніння.

На 29-річного водія автомобіля BMW 525 патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

На 22-річну громадянку патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin