Вінниця
23.11.2024
0.36° C
Вгору

Новий кулінарний рекорд: в Україні приготували найменшу порцію борщу (фото, рецепт)

В Україні 24 травня 2024 року встановили новий гастрономічний рекорд і приготували найменшу порцію борщу об’ємом 7 мл. Крихітна страва помістилась на двох чайних ложках. 

Про це повідомили у мережі супермаркетів “Сільпо”.

Мікроборщ приготував шеф-кухар Микола Ільїн разом із гостями супермаркету. Цей рекорд був зафіксований експертами Національного реєстру рекордів України.

Щоб борщ вдався насиченішим шеф-кухар заздалегідь приготував м’ясний бульйон, а ще запік моркву та буряк у печі. Час приготування страви становить близько 30 хв.

Як приготувати мікроборщ, інгредієнти:

  • свинина – 0,6 г;
  • вода – 4 г;
  • картопля – 0,5 г;
  • капуста біла – 0,4 г;
  • буряк відварений – 0,8 г;
  • варена морква – 0,3 г;
  • томатна паста – 0,3 г;
  • цибуля ріпчаста – 0,2 г;
  • сіль – 0,02 г;
  • цукор – 0,02 г;
  • перець чорний мелений – 0,005 г;
  • олія рослинна – 0,1 г;
  • часник – 0,1 г;
  • зелень ­- 0,1 г.

Відтепер у меню Сільпо Resto можна замовити борщову церемонію, де при вас на мікроплиті приготують найменший борщ в Україні. 

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin