Вінниця
30.04.2024
18.63° C
Вгору

«Укрзалізниця» запустила продаж квитків до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

«Квитки до перемоги» – благодійний проект, який запустила «Укрзалізниця» із платформою UNITED24, в рамках якого від 13 литопада можна оформити квитки на 3 перших рейси з Києва до 5 міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

 

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

 

Квиток пропонують придбати, як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним – одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем.

 

Квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом.

 

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

 

Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. Дякуємо нашим партнерам Gres Todorchuk за концепцію проєкту!

 

Усі кошти від продажу через платформу UNITED24 перекажуть на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin