Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

Форум для комунікації громади та влади Вінниці відбудеться 10 жовтня

“Паралельний простір: форум для комунікації громади та влади” відбудеться у Вінниці 10 жовтня, але в зміненому форматі.

Форум «Паралельний простір» відбудеться у двох локаціях – HUB Місто змістів та Креативний простір Артинов з обмеженою кількістю людей в обох приміщеннях.

Залишилась можливість з 12:00 до 14:00 поспілкуватись із представниками та представницями профільних департаментів Вінницьої міської ради, а саме:

  • Департамент Економіки
  • Департамент Туризму
  • Департамент Архітектури
  • Департамент Освіти

“Говоритимемо про діючі та майбутні програми департаментів, про точки дотику, де громадянське суспільство може підсилити або ж запропонувати ідеї/проекти. Ми створюємо майданчик для знайомства та спілкування. Приходьте”, – закликають організатори.

З 14:30 до 16:00 відбудуться два майстер-класи (теж паралельно в обох просторах):

  • «Життєстійкість особиста та організаційна: як сформувати та втримати» з Андрієм Сидоренком, консультантом з організаційного розвитку та розвитку команд, керівником спецпроекту CareYou для журналістів Фундації Суспільність, співзасновником Брейн Культ та тренером програм розвитку психологічної стійкості в організаціях
  • «Адаптація до Змін: як перетворити опір на залученість» з Тетяною Ємільяновою, тренеркою, консультанткою, фасилітаторкою, експерткою в області мотиваційного управління, впровадження змін, командної взаємодії, сервісу і комунікацій, авторкою понад 10 тренінгових програм і онлайн-курсів з управління, спікеркою національних і міжнародних конференцій та бізнес-зустрічей.

“Розуміємо, що ви уже заповнювали заявки, але перед нами виклик організувати все з дотриманням карантинних норм і максимально ефективно та результативно використати час. Тому сподіваємось на ваше розуміння і просимо ще раз заповнити анкету та одразу продумати, на які теми вам цікаво прийти”, – звертаються організатори до майбутніх учасників.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin