Вінниця
20.04.2024
12.42° C
Вгору

Вінницькі копи вилучили близько кілограма марихуани

На Вінниччині у трьох мешканців дільничні офіцери поліції вилучили майже кілограм сушених та подрібнених рослин конопель. За незаконне зберігання нарковмісних рослин правопорушникам загрожує до 3-х років обмеження волі. 


Як розповів начальник Гніванського відділення поліції Віктор Ковальчук, до дільничних поліцейських надійшла оперативна інформація, що троє місцевих жителів за місцем проживання зберігають наркотичні речовини. Отримана інформація підтвердилась під час проведення у помешканнях підозрюваних санкціонованих обшуків.

У 37, 46 та 49-річних підозрюваних поліцейські вилучили близько кілограма марихуани, які вони ховали на території власних домогосподарств, а також пристрої для її вживання.  
Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення чоловікам загрожує до 3-х років обмеження волі. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin