Вінниця
27.04.2024
14.03° C
Вгору

У Міноборони визнали, що менше половини співробітників ТЦК були на фронті

Народна депутатка України від фракції “Слуга народу” Галина Третьякова опублікувала відповідь Міноборони і генерал-майора Анатолія Баргилевича на її запит. У документі йдеться, що на фронті були менше половини працівників ТЦК.

Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook і опублікувала відповідь МОУ.

“Щойно Федір Веніславський звинуватив мене, що начебто я розповсюджую фейки про військових пенсіонерів, яких у віці до 60 років понад 200 тисяч. Ось доказ, що ніяких фейків нема. Середній вік військових пенсіонерів 45-47 років. Однак серед них лише 5410 служать у ЗСУ”, – розповіла нардепка.

Третьякова показала відповідь Міноборони на її звернення щодо кількості учасників бойових дій серед співробітників ТЦК. У ній сказано, що процентне співвідношення військовослужбовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які є учасниками бойових дій, до їх загальної чисельності складає лише 46,2%.

Нагадаємо, торік президент України Володимир Зеленський наказав відправляти воєнних комісарів з центрів комплектацій на фронт. За виконання цього рішення відповідав ще тодішній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin