Вінниця
19.04.2024
4.55° C
Вгору

У Вінниці проводять безкоштовні тренінги з основ першої домедичної допомоги: як взяти участь

Навчально-тренувальний центр тактичної медицини КоЛеСо у Вінниці проводить одноденні тренінги з основ першої домедичної допомоги пораненим ASM TCCC. Навчання безкоштовні.

Про це пише “Моя Вінниця“.

Заняття з домедичної допомоги в умовах бойових дій проводяться за алгоритмом КоЛеСо (українська адаптація натівського алгоритму MARCH) міжнародного протоколу тактичної бойової допомоги пораненим TCCC ASM (All Service Members). 

Тренінги проходять з вівторка по суботу, з 10:00 до 16:00 під керівництвом медиків, із досвідом роботи на передовій. Адреса: вул. Чехова, 11 (будівля автошколи ТСО, 1 поверх), м. Вінниця.

Запис на одноденний безкоштовний базовий курс з основ першої домедичної допомоги ASM TCCC КоЛеСо у Вінниці за ПОСИЛАННЯМ.

Заняття передбачає максимум практики, тому учасникам слід одягнути зручний одяг та взуття. З собою потрібно мати воду, перекус і записник. Всі необхідні матеріали для занять надає Центр.

Довідково: 

КоЛеСо – кров, легені, серце – українська абревіатура, що допомагає чітко запам’ятати послідовність дій домедичної допомоги, ціль якої підтримати життя пораненого, щоб він не втрачав кров і не припиняв дихати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin