Вінниця
29.03.2024
10.11° C
Вгору

Дотепна та щира стендап-вистава про стосунки чоловіків і жінок 27 грудня у Вінниці

Сценічний шедевр, що підкорив вимогливу публіку Бродвею!

Яскраві думки та влучні жарти про стосунки, кохання і наше життя.

У вівторок, 27 грудня о 19.00 у концерт–холі «Mont Blanc» вінничани побачать відому в усьому світі stand up виставу для дорослих «Про що мовчать чоловіки»!

Головну роль зіграє блискучий Олексій Гнатковський – цьогорічний номінант Шевченківської премії, зірка фільму «Довбуш» та Івано-Франківського національного театру ім. І. Франка.

Талановитий і харизматичний актор із задоволенням розкриє для вас найпотаємніші сторони стосунків жінок і чоловіків, а також разом із вами поміркує над життям із усіма його складнощами й радощами.

Це буде чесно, весело й точно незабутньо!

– Я вам скажу по-простому: «Про що мовчать чоловіки» – це найкраще, що може бути! Якщо ви дотепер не бачили цю виставу, ви дуже багато втратили! Не проґавте показ у вашому місті! – запрошує Олексій Гнатковський.

 

Вистава поставлена за п’єсою американського коміка і психолога Роба Беккера «Defending the Caveman», що стала суперпопулярною з найпершого показу у 1995 року. Зважаючи на шалений успіх, навіть одну з вулиць Нью-Йорка перейменували на «Дорогу Печерної людини» (аналог назви п’єси).

П’єса перекладена 35 мовами та отримала чимало відзнак, зокрема: рекорд за тривалістю у форматі шоу одного актора, більше 700 перформансів на Бродвеї, успіх у 45 країнах, понад 8 мільйонів глядачів.

Крім цікавого і близького усім сюжету, особливість вистави «Про що мовчать чоловіки» у тому, що вона презентується в новому форматі та абсолютно відходить від класичних жанрових традицій.

«Про що мовчать чоловіки» побудована за правилами нового жанру — стендап.

Тож глядачів окремо вражає ще й неймовірна форма найближчого контакту із актором. Здається, що він говорить і звертається не просто до кожного, а – саме до вас!

Приходьте у вівторок, 27 грудня, о 19.00 у концерт–хол «Mont Blanc» на сучасну і мегавеселу виставу «Про що мовчать чоловіки»!

Ви відчуєте суцільний сплеск позитивних емоцій, а також долучитесь до доброї справи. Адже частина коштів із продажу квитків буде передана на підтримку захисників.

– Із перших днів повномасштабного вторгнення команда «Про що мовчать чоловіки» спільно з «Фондом України» долучилися до купівлі дуже багатьох одиниць професійної техніки для наших військових, – розповідає Олексій Гнатковський. – І ми зараз вирішили відновити показ наших вистав з двох причин: по-перше, нам потрібна допомога для зібрання коштів для ЗСУ, а, по-друге, нам потрібна розрядка для нашого мозку – знову ж таки, щоб ми вміли правильно працювати на нашу економіку і для нашої країни. Тому я запрошую вас на виставу «Про що мовчать чоловіки» 27 грудня і ми разом зробимо багато добрих справ! Слава Україні!

Квитки на виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, Royal pub, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin