Вінниця
24.04.2024
8.68° C
Вгору

У Вінниці проведуть майстер-клас зі створення різьблених ялинкових іграшок

Цікавий та пізнавальний майстер-клас проводитимуть для дітей віком від 10 до 14 років, які захоплюються різьбленням і цікавляться процесами виготовлення виробів з дерева. Вже цієї середи, 21 грудня, вони дізнаються багато нового про своє хобі. Захід зорганізовано департаментом маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради спільно з компанією хендмейду «Factura», яка займається виготовленням елементів декору з деревини.

Вироби цієї вінницької майстерні містяни уже знають завдяки платформі подарунків «BYVI», створеної Офісом туризму Вінниці влітку цього року. Це дерев’яні карти України та світу, пазли у формі мапи України, а також картини з дерева.

Власник майстерні Дмитро Коваль з дитинства захоплювався хендмейдом і полюбляв створювати власноруч вироби з деревини. Процес захопив його так, що хобі переросло у започаткування власної справи. І зараз замовлення на декор компанія «Factura» почала отримувати навіть з-за кордону. Географія доволі широка: Польща, Німеччина, Франція, Туреччина, США.

«Зараз до зимових свят ми хочемо провести майстер-клас для дітей, які цікавляться різьбленням так, як свого часу захопився цим я у своєму дитинстві, і це стало справою мого життя. Можливо, моя історія також надихне когось з учасників. Але головне те, що вони з цікавістю проведуть час, побачать весь процес виготовлення виробів, адже ми спільно створимо ялинкову іграшку», – розповідає Дмитро Коваль.

Діти побачать закулісся роботи майстерні і дізнаються, які етапи підготовки від лазерного станка до лакування проходить кожна деталь. Після цього вони зможуть і самі зануритися у процес (із дотриманням усіх правил безпеки), створюючи разом із працівниками майстерні святкові іграшки.

Захід відбудеться 21 грудня о 13:00. Участь у майстер-класі безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож поспішайте зареєструватися: https://forms.gle/5uJNfSgKv5CjfVho7

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin