Вінниця
19.04.2024
3.72° C
Вгору

Вінничани передали 9 тисяч саджанців квітів у п’ять областей України

На знак подяки за допомогу країнам, які підтримують Україну у війні, Фонд громади «Подільська громада» спільно з вінницькою компанією «Dekoplant» зініціювали акцію «Квіти вдячності». Для реалізації акції компанія «Dekoplant» передала близько 9 тисяч саджанців. 5 тисяч з них висадили у Вінницькій громаді, на територіях 98 закладів. Решту відправили у громади Вінницької, Київської, Миколаївської, Полтавської та Львівської областей. Загалом квітучі кущі з Вінниці отримали і висадили 17 громад України.

 

Про це повідомили у фонді «Подільська громада».

 

«Саджанці з Вінниці отримали перевірені партнерські організації, які спільно з місцевою владою влаштували у своїх громадах толоки, – розповідає голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова. – Загалом акцією вдалося охопити 17 громад із 5 областей. Особливо приємно було отримувати фото- та відеозвіти. Адже акція сповнена символізму. Це і вдячність містам та країнам, що протягнули руку підтримки України, і створення краси біля закладів, де знайшли прихисток переселенці, і квіти нашої перемоги, яка обов’язково буде».

 

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці на проспектах Юності та Коцюбинського висадили більше 3,5 тисяч троянд. Їх передала компанія «Dekoplant» у рамках акції «Непередбачуваної щирості», яку підтримали Фонд громади «Подільська громада» спільно з МКП «Вінницязеленбуд». Ініціатива покликана була не просто прикрасити місто квітами, але й залучити до громадської активності вимушених переселенців, які знайшли у Вінниці тимчасовий чи вже постійний прихисток.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin