Вінниця
26.04.2024
8.26° C
Вгору

Двоє вінничан стали чемпіонами світу з військово-спортивного багатоборства

Відбувся XV чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства у Харкові, 19-21 листопада. 350 спортсменів з 27 країн взяли участь у змаганнях. Серед них були також вінничани, які привезли нам чотири медалі: дві золотих, срібну та бронзову.

 

Про це повідомляє міська рада.

 

За результатами чемпіонату світу перші місця вибороли двоє вінничан – Юрій Орлов та Артем Проценко. Артем – студент Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Ще один вінничанин, який навчається у  КЗ «Навчально-виховний комплекс: ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія №30» Олександр Волощук здобув срібну медаль. Бронзову медаль виборола ще одна учениця 30-ї школи – Вікторія Хома.

 

 

«Варто також відзначити і учня КЗ «Вінницький фізико-математичний ліцей №17» Дениса Раззано. Він бився дуже гідно, але зупинився буквально за один крок до бронзової нагороди. Щиро вітаю спортсменів з їхніми здобутками та бажаю досягати нових спортивних перемог!», – каже керівник відокремленого підрозділу з військово-спортивного багатоборства у Вінницькій області Леонід Цимбал. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin