Вінниця
26.04.2024
9.4° C
Вгору

Підтримати Вінницю у конкурсі запрошують усіх жителів

Вінничан запрошують підтримати рідне місто у конкурсі на отримання нагороди Партнерства «Відкритий Уряд» OGP Local Innovation Awards. На конкурс ми представили проєкт зі створення мережі Офісів взаємодії для інститутів громадянського суспільства на основі досвіду HUB «Місто змістів».

 

Про це повідомляє міська рада.

 

Підтримати Вінницю може кожен охочий, проголосувавши за посиланням https: //www.opengovpartnership.org/open-government-awards/ogp-local-innovation-awards-europe-region/. Потрібно вибрати проєкт «Vinnytsia, Ukraine | Liason Offices for Citizen Participation». Зробити це можна до 22 жовтня 2021 року.

 

У проєкті йдеться про створення громадських просторів на приєднаних територіях, де мешканці зможуть дізнатися про відкриті урядові інструменти, активніше їх застосовувати, впливати на прийняття місцевих рішень, подавати пропозиції щодо розвитку міста.

 

Наше місто долучилося до Партнерства «Відкритий Уряд» ще минулого року. З нагоди відзначення 10-річного ювілею Партнерство прийняло рішенння відзначити наполегливу роботу реформаторів відкритого врядування у всьому світі. Це все для того, аби об’єднати владу та громадське суспільство для спільного покращення прозорості, підзвітності, громадської участі та відкритості.

 

Варто нагадати, що Вінниця всьоме стала найкомфортнішим містом в Україні за результатами сьомого муніципального опитування IRI. Понад 70% опитаних вінничан вважають, що справи в нашому місті йдуть в правильному напрямку, а 78% респондентів задоволені діяльністю мера. Відтак, вже сьогодні кожен житель може допомогти Вінниці поповнити свою колекцію нагород ще однією.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin