Вінниця
28.03.2024
11° C
Вгору

В опалювальний сезон знову з проблемами. Франківські школи та лікарні досі сидять без тепла

Про надзвичайну ситуацію з опаленням в Івано-Франківську дописує міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці у фейсбук. Франкіські школи, дитячі садочки та лікарні досі сидять без тепла.

Тобто місто знову має проблеми в опалювальний період навіть після підписання Меморандуму на державному рівні та після закріплення ціни на газ для бюджетних установ.

«Заклади охорони здоров’я не мають опалення. Зараз там 18-19 градусів тепла… Попри те, що на початку року була домовленість про ціни на газ за 7-8 гривень за кубометр, а тепер виходить – за 30? А це додатково 500 тисяч грн для міського бюджету! А тепер уявіть яка ситуація в закладах освіти. Понад 10 тисяч діток, які мають навчатись в теплих і комфортних умовах! А це понад 253 тисячі кубометрів газу та понад 7 мільйонів для бюджету міста. А ще є заклади культури, бібліотеки, соціальні заклади.», – дописує Руслан Марцінків.

Натомість, у Вінниці, тепло у бюджетні установи та організації постачають ще з минулого тижня. А вже вчора, 11 вересня, розпочали опалювальний сезон і в багатоповерхівках.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin