Вінниця
05.05.2024
18.6° C
Вгору

Володимир Дантес знайомився з вінницькими стартаперами

«Мам, я  делаю бизнес» – це шоу про круті українські стартапи та бізнеси. Український телеведучий приїхав до Вінниці, щоб дізнатися про додаток, які розуміє емоції краще, ніж ти сам. Відрізняв справжні трюфелі від несправжніх. Розібрався з земельною реформою та куштував вино з кульбаби.

Зокрема про «емоційний» додаток Володимир дізнався від Ярослави Марущак. Застосунок зчитує емоції на обличчі людини, цим самим допомагає різноманітним закладам збирати реальні відгуки клієнтів.

Згодом ведучий познайомився з агрономом Олександром, який вирощує трюфель. Він розказав про алгоритм вирощування такого делікатесу, та як відрізнити справжні від псевдо.

Сервіс «Vkursi Zemli» створив Артем Беленков. Там він розрахував і оцифрував всю землю на українському ринку. Сервіс стає в нагоді аграріям та допомагає розібратись у земельній реформі.

Наприкінці випуску ведучий завітав в гості до Олександра Шемета. Він варить вино з кульбаби. Олександр розказав, що вино – його хобі, хоча з нього можна було б зробити непоганий бізнес.

«Редактори прочитали про моє хобі на BBC, так зі мною зв’язались. Спершу я хотів відмовитись, бо вино це моє хобі, а не бізнес, а програма саме про стартапи, але врешті згодився. Я не очікував, що ведучий буде Володимир Дантес, в ході розмови з ним виявилось, що у нас досить багато спільних знайомих.» – розповів виданню «Моя Вінниця» Олександр Шемет.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin