Вінниця
26.04.2024
8.1° C
Вгору

Здав кров – отримуй квиток на футбол

Автоматизована система рекрутингу та управління донорами крові donor.ua стала партнером Вінницької «Ниви». Відтак за одну донацію можна отримати два квитки на матчі місцевої команди.

«Мета проєкту ДонорUA — залучення до безоплатного регулярного добровільного донорства крові. Популяризувати соціально важливу ініціативу через співпрацю з футбольним клубом — ще один крок до наших цілей. «Нива» активно долучається до соціальних проєктів, тому співпраця зародилася швидко та легко. Сподіваємося, що колаборація принесе обом сторонам значні результати», – кажуть ініціатори співпраці.

Щоб отримати квитки потрібно зробити донацію та зареєструвати її в кабінеті донора на сайті ДонорUA (попередньо треба зареєструватися). Із промокодом, який буде надіслано на електронну пошту, потрібно підійти до каси, де проходитиме подія. За 100 балів надійдуть 2 квитки, що дає можливість зробити подарунок і близькій людині.

Пропозиція діє на наступні домашні ігри:

06.10 «Нива» – «Буковина»;

23.10 «Нива» – «Лівий Берег»;

31.10 «Нива» – «Епіцентр»;

13.11 «Нива» – «Чайка».

«Країні потрібні донори! Наша команда регулярно робить донації. Хочемо залучити якомога більше людей до цієї справи, тому намагаємося зацікавити та показати важливість цієї справи», – каже спортивний директор футбольного клубу «Нива» (Вінниця) Олексій Свіріда.

До того ж, за донацію можна отримати від келиха вина до квитка на матч. Якщо ви раніше не здавали кров, а тільки вирішили стати донором, то обов’язково перегляньте, чи нема у вас тимчасових або абсолютних протипоказань.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin