Вінниця
20.04.2024
2.89° C
Вгору

У Вінниці стартувала акція “Вакцинуйся. Збережи життя”. Головний приз – автомобіль

 У Вінниці, першого вересня, стартувала акція на реєстрацію для участі в акції «Вакцинуйся. Збережи життя», яка буде тривати до кінця року. Взяти участь у акції можуть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років. Вінничани повиннні мати дикларацію із сімейним лікарем і пройти повний курс вакцинації.

Щоб долучитись до акції, необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia, заповнити форму для реєстрації та дати згоду за обробку персональних даних.

Після виконаних увіх умов, кожен учасник отримає порядковий номер, за яким згодом відбудеться розіграш призів. Розіграші будуть проводити тричі.

Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької міської ради.

Перший 17 жовтня, визначать переможців, які зможуть отримати 15 телевізорів та 15 велосипедів. Згодом буде іще два розіграші – у листопаді та грудні.

Головний приз – автомобіль Toyota Corolla. Його розіграють – 17 грудня.

Нагадуємо, що минулого тижня виконком міської ради прийняв рішення про проведення акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Про умови та новини щодо проведення акції вінничани зможуть дізнаватись на офіційному сайті міської ради та через засоби масової інформації.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin