Вінниця
27.10.2024
14.1° C
Вгору

На Вінниччині загорівся легковий автомобіль: що сталося

Минулої доби рятувальники 10 разів залучалися до ліквідації пожеж на Вінниччині, 4 з яких сталися на території приватних домоволодінь.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, пожежі виникли в житлових будинках с. Летківка Тростянецької громади Гайсинського району та м.Калинівка, а також у лазні м. Могилів-Подільський.

Ще одне загоряння житлового будинку надзвичайники ліквідували в с. Михайлівка Краснопільської громади Гайсинського району. Завдяки оперативним діям рятувальників та місцевої пожежної команди с. Гранів вдалося запобігти поширенню вогню.

Тієї ж доби бійці ДСНС ліквідували загоряння легковика за межами с. Митки Барської громади Жмеринського району. Найімовірніше, займання виникло через несправність електричної системи автомобіля.

Також рятувальники ліквідували чотири пожежі, що сталися на відкритих територіях у Липовецькій, Брацлавській, Іллінецькій громадах та м. Вінниці. Вогонь випалив понад 1,5 гектара землі.

На щастя, ніхто з людей не постраждав.

«Надзвичайники вкотре нагадують, що лише дотримання правил пожежної безпеки допоможе зберегти майно та життя людей. Не ігноруйте застереження рятувальників! У разі пожежі негайно телефонуйте за номером 101», – наголошують у ДСНС.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin