Вінниця
23.10.2024
11.4° C
Вгору

Підопічні Терцентру отримали продуктові набори від релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця»

Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування спільно з релігійною місією «Карітас-Спес-Вінниця» організували чергову допомогу для одиноких пенсіонерів, старших за 70 років. Це підопічні Терцентру, які отримують соціальну послугу «Догляд вдома». Пенсіонерам передали продуктові набори з найнеобхіднішими продуктами.

Про це інформує Це Вінниця, друже, посилаючись на Вінницьку міську раду.

«Вдячні благодійникам і місіонерам “Карітас-Спес-Вінниця” за те, що вони підтримують соціально вразливі категорії населення. Сьогодні отримати допомогу прийшли ті люди, які дійсно її потребують. Це люди старшого віку, які отримують мінімальну пенсію та проживають одні. Тож така увага є для них надзвичайно важлива», – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Продуктовий набір містить близько 10 позицій. Це макарони, сочевиця, консервовані фрукти та овочі, питна водна, солодощі тощо.

«Продовжуємо спільно з Територіальним центром допомагати людям старшого віку. Сьогодні передаємо продуктові набори від наших благодійників з Польщі. Сподіваємось, що ця допомога буде їм в пригоді», – зауважив очільник «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.

Усього продуктові набори отримали 35 людей. Серед них – 75-річна Тетяна Олександрівна.

«Допомогу від “Карітас-Спес-Вінниця” я отримую вперше. Така підтримка дуже для мене важлива, адже я живу сама. Зараз на пенсії, 45 років працювала лікарем акушером-гінекологом», – ділиться пані Тетяна.

Продуктовий набір отримала також Анна Григорівна. Жінка живе одна, а навідує її соціальний робітник Терцентру.

«Я отримую мінімальну пенсію, більша частина якої йде на ліки та комунальні послуги. Тому я дуже ціную таку допомогу і дякую усім причетним», – говорить жінка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin