18 жовтня Вінниця проводжає у вічність воїна Бурлаченка Максима Петровича

Максим Бурлаченко був кулеметником у бригаді «Спартан» Національної гвардії України. Захищав Батьківщину на південно-східному напрямку війни. Свій останній бій воїн прийняв поблизу села Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області 16 листопада 2023 року. Рідні довгий час плекали надію побачити його живим, але дива не сталося. Життя Максима обірвалося у 40 років…

Народився Максим Бурлаченко 14 березня 1983 року у Вінниці. Після завершення навчання у 8-й загальноосвітній середній школі, здобув освіту у Вінницькому політехнічному технікумі. Свої вміння та знання застосовував у торговельній сфері. А коли покликала Батьківщина, разом із двома братами став на її захист.

«Максим був наймолодшим із нас, – розповідає брат полеглого воїна Олег. – Він із дитинства вирізнявся кмітливістю, був дуже глибокою людиною. Захоплювався філософією, мав тонке відчуття гумору. Ніколи не втрачав оптимізму, вмів підтримати та розвеселити у важку хвилину…»

Церемонія прощання із Максимом Бурлаченком розпочнеться сьогодні об 11:30 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання воїна відбудеться о 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!