Вінниця
16.10.2024
10.82° C
Вгору

Співає просто неба: на Вінниччині оборонець збирає кошти для брата, який захищає Україну

41-річний Антон Кадченко на псевдо “Качка”, який переїхав на Вінниччину, пише власні пісні та музику до них, а під час виступів просто неба збирає донати для брата, який нині боронить Україну. Службі в армії чоловік присвятив майже 15 років. За фахом — гранатометник, як повідомляє Суспільне.
Співає просто неба: на Вінниччині оборонець збирає донати для брата, який боронить Україну
Оборонець збирає донати для брата, який боронить Україну. Суспільне Вінниця

“Допомагаю рідному брату, він зараз на Часовому яру. Кидаю у скарбничку їх потрішки, телефоную, питаю, що треба. Це переважно дрібниці. Капля в морі, але ж вона там є”, розповів оборонець.

Антону Кадченку 41 рік. Родом із Миколаєва. У Хмільнику мешкає 1,5 року. Там, розповів, познайомився з майбутньою дружиною. Вона прийшла як волонтерка у санаторій, де він відновлювався після травми на фронті. 7 років стосунків на відстані, а у 2022, коли почалася повномасштабна війна — пара одружилася. 7 місяців тому у них народилася донечка. У неї, як і у тата, є позивний “Булка”.

Любов Могиленко — у Хмільник приїхала у гості до доньки із Сум.

“Я волонтерю вже 2 роки. Ми кожну ніч знаємо, що це таке. І над тобою літають шахеди, літають, стріляють і дуже шкода, коли такі хлопці гинуть”, — сказала Любов Могиленко.

Співає просто неба: на Вінниччині оборонець збирає донати для брата, який боронить Україну
Оборонець збирає донати для брата, який боронить Україну. Суспільне Вінниця

Антон Кадченко двічі виходив з оточення. У травні 2022 року на Луганщині отримав поранення. Третє — за час служби в армії.

Через пів року лікування чоловік знову повернувся у стрій. Після чергової контузії, перевівся до Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin