Вінниця
05.10.2024
16.72° C
Вгору

Діставайте парасольки: вихідними Вінниччину накриє циклон

Цими вихідними Україну очікує значне погіршення погодних умов через циклон, який принесе дощі та зниження температури. Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що дощитиме на Заході, Півночі, у Центрі (окрім Полтавщини та Дніпропетровщини), а також на Одещині. Дощі будуть різної інтенсивності, від легких до сильних злив.

Західні області

На Заході країни очікуються найбільш інтенсивні опади. Температура повітря тут буде найнижчою, коливатиметься в межах 11-17° тепла. Місцеві жителі повинні бути готові до прохолодної та вологої погоди, тому парасольки та теплий одяг стануть необхідними атрибутами.

Північні та центральні області

У Північних та Центральних областях, за винятком Полтавщини та Дніпропетровщини, також прогнозуються дощі. Температура повітря буде дещо вищою, ніж на Заході, і становитиме 18-24°. У Києві очікується температура в межах 18-22°, що створить комфортні умови для прогулянок, але з парасолькою в руках.

Одеська область

На Одещині дощі будуть періодичними, але можуть бути досить інтенсивними. Температура повітря тут буде в межах 18-24°, що є типовим для осіннього сезону в цьому регіоні.

Східні та південні області

На сході та в більшості областей на півдні України втримається суха погода. Температура повітря буде найвищою в країні, досягатиме 24-28° тепла. Це створить сприятливі умови для відпочинку на природі та проведення вихідних на свіжому повітрі.

Поради від синоптиків

Синоптики радять жителям західних та північних областей підготуватися до дощової погоди, взяти з собою парасольки та одягнутися тепліше. Водіям варто бути обережними на дорогах через можливі зливи та погіршення видимості.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin