Вінниця
23.09.2024
23.79° C
Вгору

На Вінниччині зіткнулися двоє неповнолітніх мотоциклістів: подробиці аварії

За інформацією ГУНП у Вінницькій області аварія сталась в смт Браїлів Жмеринського району. Обидва керманичі, які не мали права керувати транспортними засобами, госпіталізовані до лікарні. За фактом автопригоди поліцейські розпочали досудове розслідування.

За попередньою інформацією слідства, 21 вересня внаслідок зіткнення двоколісних транспортних засобів тілесні ушкодження отримали 15-річний водій Viper 250 та 14-річний керманич Spark.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом слідство розслідує провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Також вирішується питання щодо притягнення батьків неповнолітніх до відповідальності, оскільки керманичі, які не досягли 16-річного віку, не пройшли відповідне навчання, в результаті чого не мали права перебувати за кермом двоколісних транспортних засобів.

слідчі розслідують обставини дтп, у якій травмувались неповнолітні водії

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin