Вінниця
20.09.2024
21.71° C
Вгору

Пес вінницьких митників знайшов коноплі у місцевого жителя

Як повідомили у вінницькій митниці, в селищі Муровані Курилівці Могилів-Подільського району, за допомогою кінологічної команди та службового собаки митниці − фокстер’єра Фокса, правоохоронці затримали місцевого жителя на збуті канабісу.

«В ході санкціонованого обшуку було виявлено: сухі листки, схожі на листя коноплі; 107 зіп-пакетів з речовиною сіро-зеленого кольору,  схожою на марихуану; 8 полімерних та металевих коробочок з речовиною сіро-зеленого кольору, схожою на марихуану. Вилучене направили на експертизу. Слідчі повідомили затриманому про підозру, а суд відправив його на два місяці під варту. За незаконне розповсюдження наркотичних засобів 19-річному фігуранту загрожує від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Заходи з документування кримінального правопорушення проводили поліцейські Могилів-Подільського районного відділу спільно з працівниками Вінницької митниці під процесуальним керівництвом Могилів-Подільської окружної прокуратури», – йдеться у повідомленні вінницької митниці.

Пес вінницьких митників знайшов коноплі у місцевого жителяПес вінницьких митників знайшов коноплі у місцевого жителя - фото 2Пес вінницьких митників знайшов коноплі у місцевого жителя - фото 3

фото – Вінницька митниця

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin