Вінниця
20.09.2024
13.47° C
Вгору

Два дрони для розвідки від PIROGOV SKY та вінничан передали бригаді «Червона калина»

Два дрони для розвідки від PIROGOV SKY та вінничан передали бригаді «Червона калина». Ці дрони поїдуть на найгарячіший напрямок фронту допомагати воїнам захищати нашу Україну.

Гучними оваціями вінничани подякували за захист та мирне небо над Вінницею незламним воїнам бригади «Червона калина» під час передачі дронів, що відбулась у суботу перед початком концерту легендарної «Піккардійської Терції» просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Це було окремо символічно, адже Легендами і Героями сьогоднішнього часу є кожний і кожна захисник та захисниця, які невтомно щодня і щосекунди борються за незалежність рідної землі.

«Ми у свою чергу також дякуємо всім глядачам, які за перший місяць роботи PIROGOV SKY на кожному концерті долучались до підтримки захисників, активно беручи участь у благодійних аукціонах, залишаючи вдячні донати у скриньки та перераховуючи кошти за QR-кодом, – подякувала команда компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Кожний концерт у час війни – це диво, яке ми маємо щастя переживати, попри все наповнюючи серця світлими емоціями, саме завдяки нашим захисникам. Не спиняємося у їхній підтримці! Запитів багато і маємо разом допомогти їх закрити. Слава Україні! Героям слава!»

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin