Вінниця
30.04.2024
9.06° C
Вгору

Вінницьких школярів запрошують долучитися до створення Стратегії культури громади

У Вінниці триває дослідження щодо розробки культурної стратегії Вінницької міської територіальної громади. Департамент культури Вінницької міської ради разом з Командою аналітичних Центрів «Центр стратегічного розвитку територій» та «Центр соціологічних досліджень МПУ» в рамках проєкту Goethe-Institut #Eu4Culture проводить дослідження щодо розробки культурної стратегії Вінницької міської територіальної громади.

 

«Молодь – драйвери змін, юнаки та дівчата активні, креативні, мають цікаві ідеї. Саме вони розвиватимуть Вінницю в майбутньому. Тому ми хочемо залучити до анкетування старшокласників», – каже перший заступник директора департаменту культури міської ради Олексій Циганков.

 

Нагадаємо, що сьомого грудня 2021 року Вінниця отримала офіційний статус ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді». Наше місто стало одним з перших в Україні, кому присвоїли почесне звання.

 

«Старшокласники активно користуються послугами закладів культури, долучаються до загальноміських подій таких як День міста, День Європи, святкування Нового року. Вони мають сучасний погляд на проведення свят і дуже добре, що можуть долучитись до створення Стратегії культурної громади. Загалом у Вінниці близько 4 тисяч учнів, які навчаються у 10 та 11 класах. Також запрошуємо до анкетування їхніх батьків, як результат, це 12 тисяч респондентів», – каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

 

Вінничан просять відповісти на ряд питань та висловити своє бачення щодо культурного життя громади. Серед них, якою вони бачать Вінницю через 10 років, на яких складових сучасної культури має формуватися майбутнє культурне життя міста. Також містян просять визначити пріоритети щодо вдосконалення діяльності закладів, просторів, заходів культури Вінниці.

 

Анкетування можна пройти за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0d-IREG2ScOIKUR14PAChyJVDZqPrX-G1Rqf_VkBSqh2Yuw/viewform?fbclid=IwAR09ZdxTEIuZHM4GeGt5KPCgk1RKsprj2z62OfCAaHYD-N_xFl87681I6FU

 

Анонімність анкетування гарантується. Усі дані використають виключно в узагальненому вигляді.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin