Вінниця
30.04.2024
15.11° C
Вгору

Виставку живопису «Моя Україна» відкрили з нагоди Дня художника

Відкриття персональної виставки Народного художника України Володимира Козюка відбулося сьогодні у Вінницькому обласному художньому музеї. Експозиція має назву «Моя Україна». 

В ній представлено близько десяти масштабних полотен, у яких яскраво передано неймовірну красу та велич української природи: широкі простори, залиті сонячним світлом, береги річок, завивисті та примхливі, круті косогори вкриті квітучими травами…

«Вітаю з Днем художника і з черговою виставкою. Дуже радий, що ти залишився з нами, у Вінниці. Тому що ти завжди був натхенням і людиною, яка вміє передати красу.», – привітав художника Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярціньскі.

Відданий одному жанру – пейзажу, художник кожною роботою відкриває образні й живописні можливості свого таланту, багатство тем і сюжетів.

«Для Володимира не існує ні кордонів, ні обмежень, ні умовностей. Це талант, який закоханий в мистецтво і щиро йому служить в будь-якому куточку світу.», – розповіла подруга митця, народна артистка України Ірина Швець і подарунок виконала пісню.

Відкриття виставки пройшло у форматі зустрічі – за живим спілкуванням та фуршетом.

Довідка:

Володимир Козюк – народний художник України, меценат, колекціонер, голова ГО «Кращий художник/The Best Artist». Автор проєкту «Духовного збереження та відродження України». Встановив десять Національних рекордів України, має одну з найбільших колекцій старовинної листівки і народної ікони Поділля в Україні.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin