Вінниця
30.04.2024
18.63° C
Вгору

Всесвітній день бібліотек відзначили в книгозбірні №16

Сьогодні, у Всесвітній день бібліотек привітали людей, які працюють у цій сфері. Захід відбувся у бібліотеці №16. Там минулого року зробили капітальний ремонт, а цього – завершили благоустрій. Кращих працівників відзначили Почесними грамотами Вінницької міської ради та грошовими преміями.

«Сьогодні ми відзначаємо це свято у бібліотеці №16, я думаю, що багато людей пам’ятають, у якому стані була ця будівля, і я дуже радий бачити, як її відремонтували, які умови тут створені для відвідувачів. З міського бюджету на капітальний ремонт цього будинку було виділено більше 3 мільйонів гривень. Міська рада, депутати міської ради докладають чимало зусиль для того, щоб створити якомога більше осередків культури не лише у центрі міста, а й у віддалених районах», – зазначив в.о. керуючого справами виконкому міської ради Сергій Чорнолуцький.

Бібліотеку №16 відкрили у 1973 році. Востаннє ремонт проводився 35 років тому. У будівлі протікав дах, провалювалася підлога, старі вікна та двері не утримували тепло, не було туалетної кімнати.

А в минулому році тут утеплили стіни, відремонтували дах, оновили електромережу та систему опалення. Крім того, замінили вікна, облаштували належний санвузол. В цьому році тут зробили благоустрій, в дворі поклали плитку, а також встановили паркан.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin