Вінниця
20.10.2024
6.56° C
Вгору

ТіК звучав і Вітька співав: як вінничани в музеї Пирогова хороводи водили. ФОТОРЕПОРТАЖ

Тетяна Олійник

«Під зоряним небом» – назва концертної програми гурту ТіК, з якою він виступив на концертному майданчику PIROGOV SKY учора, 15 серпня.

Літо добігає кінця, а на створеному цьогоріч концертному майданчику PIROGOV SKY продовжують виступати популярні українські артисти. Нагадаємо, 12 серпня до Вінниці завітав гурт Бумбокс, фоторепортаж з концерту можна переглянути за ЦИМ посиланням.

Гурт ТіК виступаючи у рідному місті розпочав концерт із сорокахвилинним запізненням, адже черга на вході стояла і після зазначеного на квитках часу. Соліст гурту Віктор Бронюк почав вечір зі слів:

«Гупає в грудях малий барабан,
Труби трублять, грає баян,
Радісно пісня весела лунає,
“ТІК” звучить, для вас Вітька співає!»

І Вітька зазвучав для рідного міста так, ніби в садибі Пирогова нині гуляли весілля. Адже зі сцени лунали давно відомі українські хіти «Вчителька», «Білі троянди» та «пісня, яка була написана через погіршення мобільного зв’язку в Україні» – «Альона».


Як на справжньому весіллі у перервах між «активними» піснями звучали «мєдляки»: «Не цілуй», «Апрєль» та «пісня для всіх вінницьких мам» – «Для мами».

Вінницька публіка, вочевидь, встигла скучити за українськими піснями, адже під сценою утворився хоровод, який не припиняв кружляти до завершення концерту як під пісню, про яку Бронюк попросив дітей не розповідати у школі, – «Ой піду я на гору крутую» так і під «Алкоголізм», де пояснюється, чому “Совєти” не построїли комунізм.

Розважав глядачів не лише соліст, але й музиканти. Зокрема трубач гурту Олександр Щур виконав свою «фірмову» місячну ходу Майкла Джексона під гучні оплески вінничан.

Прем’єрну для Вінниці пісню «Лілька» ТіК виконав, нагадавши, що надворі літо і потрібно їхати «на курорт в Залізний порт».

 


Після недовгих прохань виступити «на біс» гурт виконав пісню, якою, за їхніми словами, завершують усі концерти – «Люби ти Україну» і зі словами «Слава Україні» пообіцяли повернутися.

Фото – Юрія Білошкурського

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin