Вінниця
16.04.2024
10.32° C
Вгору

“Надихнув не одне покоління фахівців”: раптово нас покинув викладач торговельно-економічного інституту

Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ глибоко сумує у зв’язку зі смертю викладача Віктора Невмержицького, який віддав закладу 45 років свого трудового життя.

На сімдесятому році життя відійшов у вічність кандидат економічних наук, доцент Віктор Іванович Невмержицький, який пропрацював у нашому навчальному закладі понад 45 років. Свою професійну діяльність у ВТЕІ КНТЕУ Віктор Іванович розпочав у 1973 році на посаді асистента кафедри економічних дисциплін. Згодом обіймав посади старшого викладача, доцента та завідувача кафедри економіки та управління торгівлею (згодом, економіки підприємства та менеджменту), декана факультету економіки та менеджменту, заступника директора з наукової роботи та міжнародних зв’язків, доцента кафедри менеджменту та адміністрування, – читаємо у некролозі, який розповсюджено 22 січня.

За словами колег, Віктор Іванович назавжди залишиться у пам’яті як талановитий науковець та викладач, високоінтелектуальна людина з чудовим почуттям гумору, надійний друг та колега.

Прощання з померлим відбудеться в неділю, 24 січня о 12.00 у приміщенні “Реквієму”, а поховання о 13.00 на Сабарівському кладовищі.

У соціальних мережах вінничани висловлюють співчуття рідним і близьким покійного.

Вічна пам’ять! Надзвичайно гарна людина, викладач який запалив та надихнув не одне покоління фахівців, – пише Інна Святна.

Царство Небесне! Людина була прекрасна, – додає Ірина Жмеринецька.

Вічна пам’ять. Хорошою був людиною і викладачем, – висловлюється Ніна Крижановська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin