У Вінниці пройде другий етап кулінарного конкурсу «The Best Cook»
У Вінницькій МТГ триває конкурс «The Best Cook». Його ініціювали Сергій Моргунов та спільнота гостинності. Мета – підтримка та розвиток гастрокультури та гастротуризму у громаді. Днями у місті пройшов відбірковий етап конкурсу.
13 учасників мають приготувати три страви – закуску, десерт та основну страву. Обов’язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності.
Відомі шеф-кухарі, представники громадських організацій і об’єднань та почесні гості дегустуватимуть страви та оцінюватимуть кулінарну майстерність, креативність подачі та автентичність страви.
«Під час жеребкування кожен учасник обрав картку з днем тижня, коли пригощатиме своїми стравами професійне журі. Другий етап конкурсу триватиме до 10 грудня. До фіналу пройде всього 6 кухарів. Вони зустрінуться в одному закладі та готуватимуть з інгредієнтів, які побачать за секунду до старту змагань», – розповіла начальниця відділу розвитку туризму департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Світлана Циганкова.
Призовий фонд конкурсу складає 113 525 грн.