На Вінниччині ветеран АТО створив професійну кухню для майстеркласів від провідних шефів
За фінансової підтримки Українського ветеранського фонду підприємець Тарас Якобчук відкрив у Вінниці функціональний простір для кухарів і барменів. Реалізувати ідею вдалося завдяки участі у конкурсній програмі #Варто 2.0.
Про це пише Телеканал ВІТА.
На розвиток своєї справи Тарас Якобчук отримав 980 тисяч гривень. На ці кошти чоловік придбав обладнання для функціональної кухні: пароконвектомат, індукційну плиту, холодильне та допоміжне обладнання. У рамках конкурсної програми також була оновлена комп’ютерна техніка.
На професійній кухні шеф-кухарі проводять майстеркласи, діляться своїм досвідом з початківцями й студентами профільних закладів освіти. Також своє обладнання презентують й компанії.
Тарас Якобчук впевнений, що його побратими теж можуть започаткувати успішний бізнес та радить охочим звертатись за порадами до підприємців-ветеранів і брати участь у державних програмах.