Вінниця
28.03.2024
16.24° C
Вгору

У Вінниці створять Музей Мужніх

Сьогодні на сесії Вінницької міської ради прийняли рішення про створення Музею Мужніх. Міський голова Сергій Моргунов зазначив, що передбачається відповідний ресурс для створення Музею Мужніх. З бюджету громади спрямовуються кошти на проведення ремонтних робіт.

Відомо, що над концепцією створення Музею Мужніх працює колектив Вінницького обласного краєзнавчого музею, який широко залучає представників усіх ветеранських спільнот. Реалізація цієї ініціативи стане знаковою для нашої громади, це важливо з метою вшанування наших Героїв і збереження історії.

«Я хочу окремо подякувати Зої Кузьменко – матері Героя України, Героя Небесної Сотні Максима Шимка, що вона вийшла з такою пропозицією. На вулиці Пирогова ми передаємо приміщення комунальної власності для створення відповідного музею. Вже на сьогодні краєзнавчий музей, як основний реалізатор цього проекту, займається підготовкою і розробкою експозиції з відповідними київськими інститутами. Також окремо хотів би подякувати всім спілках учасників АТО/ООС щодо підтримки даного проекту», – сказав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin