Вінниця
19.04.2024
4.96° C
Вгору

У Вінниці син забив матір, яку приїхали лікувати медики

У суботу, 23 січня, у Вінниці сталося жахливе вбивство. У поліції розповіли, що за кілька хвилин до трагедії загибла викликала медпрацівників, але син почав агресивно поводитися, тому вони викликали правоохоронців та вийшли на вулицю.

За словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, екіпаж поліції, під’їжджаючи за вказаною адресою, побачив, що з будинку вибіг 58-річний чоловік та кинувся навтьоки. Поліцейські його наздогнали та затримали для з’ясування усіх обставин.

Увійшовши у будинок разом з лікарями, інспектори поліції побачили мертвою літню господарку з травмою голови. Поруч лежала сокира. Затриманий свої дії пояснити не зміг.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) чоловікові призначать судово-психіатричну експертизу. За такий злочин передбачено до 15 років позбавлення волі. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. За минулий рік на території області відносно людей похилого віку скоєно 220 кримінальних правопорушень, серед яких 8 особливо тяжких та 99 тяжких. Серед цих злочинів 4 умисних вбивства, 1 умисне тяжке тілесне ушкодження, 10 грабежів, 5 розбоїв. Відділ комунікації поліції у Вінницькій області

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin