Вінниця
19.04.2024
3.64° C
Вгору

Вінничанка, якій відірвало ногу на війні, стала вдруге мамою

Вінничанка Оля Бенда, яка втратила ногу на війні, народила друг дитину. Радісною звісткою військова поділилася у Фейсбуці.

«Я стала вдруге мамою. Не передати словами ті емоції, які вирують в середині. Так незвично, ніхто по ребрах вже не б’є, не підпирає їх своїми ніжками. Мені буде не вистачати цих відчуттів, за 9 місяців звикаєш. Діма щасливий, він також дуже чекав на появу братика. Я вже в очікуванні їхнього знайомства, це так хвилююче», – розповіла жінка.

Ольга одружилася зустріла та познайомилася з чоловіком на фронті. Між молодими людьми, наче вогник, спалахнуло кохання. Та зовсім скоро на їхнє почуття прийшло серйозне випробування. Ольга втратила ногу на війні внаслідок вибуху під Авдіївкою. Біда з нею сталася у 2017-му на День матері. Тоді ворог вдосвіта почав обстрілювати українські позиції, й один зі снарядів упав поряд. Та після втрати кінцівки жінка не опустила руки, а коханий підтримав жінку та невдовзі покликав заміж. У грудні 2017 року пара узаконила свої стосунки.

Окрім того, Ольга Бенда веде активний спосіб життя та стала єдиною дівчиною, яка взяла участь у Марафоні морської піхоти США на протезі. Участю у змаганні вона прагнула спонукати кожного, хто опинився у скруті, жити повноцінним життям.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin