Вінниця
26.04.2024
8.97° C
Вгору

У вінницькому парку вандали пошкодили інформаційний стенд

Вчора вранці вінничанка Ірина Баранович прогулювалася із своїм собакою парком «Дружби народів». У напрямку Ботанічного саду на землі вона помітила повалений інформаційний стенд.

«Ще вчора він нормально стояв та повідомляв про всі можливі маршрути парком, точну мапу та про флору і фауну, яка є у цій місцині. Із собакою ми гуляли поряд десь ближче до 23 години. І я чула, що неподалік якась компанія дуже голосно та нетверезо співала українських пісень. І от ранком, така картина. Зрозуміло, що стенд повалили», – розповідає Ірина.

Вінничанка звернулася до адміністрації парку, там їй пообіцяли відновити стенд протягом дня.

«Ці стенди у нас стоять сьомий рік. І за цей час це другий випадок, коли їх валять. Цей, нажаль, знаходиться у такому місці, де немає відеоспостереження. Тому, навіть, якби ми звернулися із скаргою до Муніципальної варти у Вінниці, або правоохоронців, то у нас немає доказової базі. Але, є і позитив. Останні роки вандалізм, у всякому випадку на підшефній нам території, ми спостерігаєм менше», – пояснив редакції Кожухівський Сергій Григорович, завідувач парку “Дружби народів”.

Зауважимо, стенди у парку встановили благодійники у рамках еко-акції. На території «Дружби народів» їх десять.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin