Вінниця
19.04.2024
8.04° C
Вгору

У Вінниці влаштують щорічний “Велопарад Дідоморозів”

На другий день нового року у Вінниці влаштують щорічний ”Велопарад Дідоморозів”. Костюмований заїзд відбудеться з дотриманням карантинних обмежень. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці заходу.

Як зазначається в анонсі, на заході діє своєрідний “дрес-код”: кожен учасник має бути одягнутий в одяг Діда Мороза/св. Миколая/Санта Клауса/Йолопукі чи в інші новорічні образи. Якщо одягу учасник не має – обов’язкова присутність одного елементу з атрибутики – бороди, червоної шапки, мішка, червоних черевиків тощо.

Разом з тим, організатори (“Критична маса Вінниця”, “Клюб рандоннерів Святий Матраце” та ГО “Вінниця Мобільна”) задля безпеки просять вдягнути шолом та нагадують за дотримання карантинних обмежень.

Учасники велозаїзду отримають подарунки. Крім цього будуть змагатися у чотири номінації “Найкращий чоловічий образ”, “Найкращий жіночий образ”, “Навколоноворічний креатив” та “Найліпше прикрашений байк”.

– Ми – не секта, не партія і ми нічого не пропагуємо даним заходом. Ми – це усі, хто вважає, що велосипед – більше, ніж просто велосипед. Усе це – тільки заради власної розваги та фану – йдеться в повідомленні.

Учасники проїдуть наступним маршрутом: Європейські площа – Грушевського – Центральний парк – пл.В.Стуса (книжка) – Урожай – Келецька – Космонавтів – Хмельницького шосе Центральний парк – Грушевського – Європейські площа – Майдан Незалежності.

Велозаїзд відбудеться 2 січня 2021 року – збір учасників розпочнеться о 12:00 на Європейській площі, звідки о 12:30 він і стартує.

У випадку несприятливих погодних умов захід не буде переноситись на іншу дату.

Організатори підкреслюють, що не несуть відповідальності за здоров’я та життя учасників. Особи, які беруть участь у “Велопараді Дідоморозів”, своєю присутністю засвідчують те, що вони прочитали дану інформацію і кожен окремо несе відповідальність за своє здоров’я та життя під час участі у заході.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin