Вінниця
20.04.2024
5.12° C
Вгору

Комунальні служби просять вінничан за можливості без нагальних потреб не виходити з дому

Сьогодні у місті погіршились погодні умови. Як тільки почалась негода, на дороги міста вийшло 25 одиниць техніки, яка обробляє проїжджі частини та тротуари протиожеледними засобами. У дворах багатоповерхівок, які обслуговують управляючі компанії, також розпочали обробляти проходи протиожеледною сумішшю. Основні зусилля 400 двірників спрямують на боротьбу з ожеледицею вночі та вранці. Про це повідомила прес-служба ВМР.

Обробити прилеглі території мають і власники магазинів, торгових центрів, кафе, ресторанів та інших комерційних закладів. Такі норми передбачені в Правилах благоустрою Вінницької міської територіальної громади. Контроль за їхнім виконанням буде здійснювати Муніципальна варта.

За таких погодних умов представники комунальних служб звертаються до вінничан бути обережними на вулицях та за можливості без нагальних потреб не виходити з дому.

«Постійний дощ разом із морозом дуже ускладнюють пересування як для автомобілістів, так і для пішоходів. В таку негоду потрібно буди вкрай обережними усім учасникам дорожнього руху, аби зберегти своє життя та здоров’я. Зі свого боку комунальні служби міста роблять все, аби обробити у найкоротші терміни якомога більше вулиць міста», – зазначив начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства міської ради Вячеслав Хілінський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin