Вінниця
29.03.2024
8.96° C
Вгору

Міська рада проводить фестиваль для дітей з багатодітних сімей

Дітей з багатодітних сімей запрошують взяти участь у Фестивалі аматорських сімейних відеопривітань –  «У Новий рік з новою мрією!». Його організовує департамент соціальної політики Вінницької міської ради до Дня Святого Миколая. Переможці отримають Подяки та заохочувальні подарунки. 

Свої відоероботи можна подати до 11 грудня. Подані на фестиваль відео повинні відповідати тематиці заходу та мати творчий підхід. Учасниками можуть стати діти від 6 до 17 років. Варто зазначити, що на фестиваль можна подавати лише одну відеороботу. 

На сторінці Вінницької міської ради можна знайти вимоги до конкурсу. Дедлайн подачі робіт – 11 грудня. Із зазначенням ПІБ автора, адреси проживання та контактного номеру телефона потрібно надсилати на електронну адресу: [email protected] . 

Подані на фестиваль роботи повинні додатково супроводжуватися анкетою (Анкета.docx) з короткою історією про родину та автора відеоролика. Разом з роботами і анкетою, претенденти надсилають на вказану електронну адресу відскановану копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру осіб, які мають право на пільги або посвідчення багатодітної сім’ї. 

Інформацію про подання роботи на фестиваль необхідно обов’язково підтвердити за тел: 50-86-89. Контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin