Вінниця
18.04.2024
5.15° C
Вгору

Olympic Lab: Олімпійський призер побував у Жуківцях

Національний Олімпійський комітет спільно із спонсорами в усіх регіонах наразі проводить Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проєкт серед дітей та молоді «Olympic Lab».

Його модуль «Розвиток/добробут – пізнай себе» провели для 83 учнів села Жуківці Жмеринської міської ОТГ. До школярів завітали голова обласного відділення НОК України , заслужений майстер спорту з плавання, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор Павло Хникін; головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Жмеринської міської ради, майстер спорту з важкої атлетики В’ячеслав Малюшицький та заступник директора Жмеринської ДЮСШ, тренер з легкої атлетики Володимир Лоїк.
Павло Хникін розповів про спортивну кар’єру та про те, які труднощі доводилося долати задля досягнення бажаного результату.

–Якщо хочеш стати учасником Олімпійських ігор, то потрібно багато працювати над собою, щодня додавати у тренуваннях і головне – не потрібно думати, що ти цього не зможеш. Варто себе налаштувати на те, що усе вийде, – зазначив олімпієць.

Володимир Лоїк і В’ячеслав Малюшицький провели для дітей спортивні вправи із важкої та легкої атлетики. Вони влаштували для школярів біг із перешкодами.

-Ми поставили дітям маленькі бар’єри, щоб вони спробували себе у цій дисципліні і, перш за все, отримали насолоду від занять спортом, – розповів В’ячеслав Малюшицький.

Усі охочі могли виміряти силу хвату за допомогою спеціального пристрою, який привезли із собою спортсмени. Традиційно для подібних заходів учням запропонували спортивну естафету, і кожен учасник отримав подарунки від НОК України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin