Вінниця
20.04.2024
2.89° C
Вгору

Вінниця змагатиметься за право запровадити “Відкритий уряд”

Відбір учасників до програми «Відкритий Уряд – місцевий рівень» у рамках міжнародної ініціативи «Відкритий уряд» триває з 26 травня. До другого етапу, який триватиме до кінця жовтня, потрапили Вінниця, Тернопіль та Хмельницький.

Асоціація міст України спільно з Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи запропонували громадам підтримку у підготовці заявки для участі в програмі «Відкритий Уряд – місцевий рівень». Так, в рамках відбору до АМУ надійшли заявки від  таких місцевих рад: Попельнастівської сільської, Новопсковської селищної, Олександрійської, Тернопільської, Уманської, Вінницької, Бучанської, Хмельницької, Кременчуцької міських та Рівненської обласної.

За умовами відбору, орган місцевого самоврядування повинен був знайти партнерів серед громадського суспільства та заповнити онлайн заявку англійською мовою, в якій розповісти про свої досягнення і наступні кроки у відкритому врядуванні. Усім учасникам була надана експертна допомога, усі заявки були унікальні та підготовлені на високому якісному рівні.

До наступного етапу було відібрано лише три представники від України. Приємно, що Вінниця – у числі лідерів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin