Вінниця
19.04.2024
6.81° C
Вгору

В Бершадському районі чоловік поранив ножем двох односельців

11 жовтня у селі Красносілка Бершадського району місцевий житель безпричинно поранив ножем двох своїх односельців та втік з місця злочину. Підозрюваного поліцейські затримали за місцем проживання. Від будь-яких показів він відмовився.

Прро це повідомляє відділ комунікації поліції .

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля магазину 42-річний місцевий житель ножем поранив двох чоловіків та втік.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції Віктор Пірус, на місці події поліцейські вилучили ніж, а правопорушника затримали за місцем проживання. Від будь-яких пояснень він відмовився.

«Як з’ясувалось, троє чоловіків сиділи на літньому майданчику біля місцевого магазину та розмовляли. До них підійшов односелець та сів поруч. Раптово він накинувся на одного з чоловіків та вжарив його ножем. Один зі співрозмовників потерпілого, який намагався вгамувати нападника та забрати у нього зброю, отримав удар ножем. З місця події зловмисник втік, викинувши ніж», – повідомили правоохоронці.

Поранені чоловіки віком 48 та 57 років доставлені у лікарню. Один з них після надання медичної допомоги відпущений додому, другий – госпіталізований у хірургічне відділення.

Правопорушник затриманий. Наразі вирішується питання про оголошення йому по підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За такі дії чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin